Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του 70χρονου που ξυλοκοπήθηκε από έναν 40χρονο μποξέρ, με τον οποίο διαπληκτίστηκαν για τα σκυλιά τους. Ο ηλικιωμένος, είχε δεχθεί γροθιά στο κεφάλι από τον πυγμάχο και υπέστη αιμορραγία στον εγκέφαλο. Υστερα από 40 μέρες νοσηλείας σε κωματώδη κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ, ο άτυχος 70χρονος, κατέληξε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς δεν υπήρξε ουσιαστική βελτίωση στην υγεία του, όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Τον χτύπησε πισώπλατα στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πέσει αναίσθητος στο έδαφος», ανέφερε ένας εκ των δυο αυτόπτων μαρτύρων στην κατάθεση του. Οι δύο άντρες λογομάχησαν για τους σκύλους τους, στις 18 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 21:00, στην Πολίχνη. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο επειδή το κατοικίδιο του ηλικιωμένου δεν είχε λουρί. Η λεκτική αντιπαράθεση και οι βωμολοχίες δεν άργησαν να οδηγήσουν σε σωματική βία. Ο δράστης της υπόθεσης ξυλοδαρμού και πατέρας δύο παιδιών είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ μέσα από την κατάθεση του, προσπάθησε να επιδείξει διάθεση μετάνοιας. 

Σύμφωνα με το πόρισμα της αξονικής τομογραφίας, ο ηλικιωμένος έφερε κάταγμα, εκτεταμένη αιμορραγία διάχυτα στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, καθώς και οξύ αιμάτωμα με εγκεφαλικές θλάσεις και διαταραχή του κρανίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA