Μενού
  • Α-
  • Α+

Ούτε η απώλεια ανεμβολίαστων στενών συγγενικών τους προσώπων αποδεικνύεται ικανή για να αποκηρύξουν τα μέλη του σκληρού πυρήνα των αρνητών του κορονοϊού στη χώρα μας τις θεωρίες συνωμοσίας, που διακινούν θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη δημόσια υγεία, αλλά και την υγεία της ίδιας τους της οικογένειας. Εχοντας μία εντελώς παράλογη προσέγγιση της επιδημικής πραγματικότητας οι πρωτεργάτες του αντιεμβολιαστικού κινήματος, όχι μόνο δεν κάνουν πίσω όταν προσφιλή τους πρόσωπα χάνουν τη ζωή τους, αλλά συνεχίζουν πιο δυναμικά τη δράση τους τόσο σε επίπεδο κινητοποιήσεων όσο και μέσω διαδικτύου, όπου έχουν χιλιάδες ακολούθους

Χαρακτηριστική είναι η τραγική ιστορία του γνωστού αρνητή πρώην αντιδημάρχου Γαλατσίου Παναγιώτη Δαβίλλα, ο οποίος έχασε τη μητέρα του ύστερα από 20ήμερη μάχη στην εντατική. Ο Παναγιώτης Δαβίλλας, ο οποίος πρωτοστατεί στις συγκεντρώσεις των αρνητών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από την αρχή της πανδημίας, είναι αντιπρόεδρος του πολιτικού κόμματος Τ.ΟΛ.ΜΑ. Στην προσωπική σελίδα του στο facebook, όπου τον ακολουθούν περισσότερα από 12.000 άτομα, ανάρτησε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου την είδηση του θανάτου της μητέρας του δηλώνοντας υπερήφανος, «που δεν είχες εμβολιαστεί με το σατανικό εμβόλιο»! Αποδίδει δε, την απώλειά της σε μία προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας, χαρακτηρίζοντας όσους πεθαίνουν στις ΜΕΘ ως «μάρτυρες του Χριστού». 

Η δημόσια ανάρτηση του Παναγιώτη Δαβίλλα, που σε λιγότερο από 24 ώρες έχει σχεδόν 4.000 likes και περισσότερα από 1.200 σχόλια συμπαράστασης, έχει ως εξής: «Σήμερα 28 Οκτωβρίου, Εθνική Επέτειος, αγαπημένη μου μητέρα ταξίδεψες στη γειτονιά των αγγέλων. Στο 'Ελευθερία ή Θάνατος' ελευθερώθηκες από τα δεσμά της εντατικής. Ελευθερία αγαπημένη μου μητέρα θα προσπαθήσω να μην κλαίω. Ο θάνατος είναι η θριαμβευτική έξοδος. Ετσι μου έλεγες και εσύ και έτσι είναι! Η Παναγία η Ελευθερώτρια σε πήρε σήμερα από το κολαστήριο της εντατικής. Από τις 8 του μήνα παλεύεις. Ολα πήγαιναν καλά, αλλά ξαφνικά υποτροπή...Διψάγατε για αίμα. Ο αναπνευστήρας από 70% κάτι έγινε και τον πήγατε στο φουλ. Αρχίζατε να της χαλάτε τα νεφρά και να της μολύνετε το αίμα». 

Στη συνέχεια ο γνωστός αρνητής καταθέτει την υπερηφάνειά του για το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ανεμβολίαστη έως την ύστατη ώρα. «Θέλετε ακόμα θανάτους και τρομοκρατία. Περήφανος, που δεν είχες εμβολιαστεί με το σατανικό εμβόλιο! Ο Θεός ξέρει και επιτρέπει. Η οργή του Θεού θα πέσει επάνω σας, που δεν αφήνετε τους παπάδες να διαβάσουν τον κόσμο πριν ταξιδέψουν...Μάρτυρες του Χριστού όλα τα θύματα της εντατικής...Θα συνεχίσω να παλεύω για το όνομά στου. Ελευθερία ή Θάνατος ρε μάνα!!!». 

Ο Παναγιώτης Δαβίλλας έχει διατελέσει αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Γαλατσίου και υπήρξε από τους κεντρικούς ομιλητές των μεγάλων συγκεντρώσεων των αρνητών στο Σύνταγμα τον περασμένο Αύγουστο. Είναι ιδρυτικό στέλεχος της πολιτικής κίνησης Τ.ΟΛ.ΜΑ, που πρεσβεύει, μεταξύ άλλων, το έθνος-κράτος, την αποχώρηση από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, τη σεισάχθεια και την αμεσοδημοκρατία ενώ τα βίντεο, που ανεβάζει στο διαδίκτυο, επικροτούνται από χιλιάδες αντιεμβολιαστές. 

Κατά την πρώτη φάση της πανδημίας η δράση του επικεντρώθηκε στη μη χρήση μάσκας με το βίντεο, που είχε αναρτήσει το καλοκαίρι του 2020, όταν λιμενικοί του επέβαλαν πρόστιμο για μη χρήση του «φίμωτρου», όπως την αποκαλούσε, να του προσδίδει «πόντους» στο ακροατήριο των αρνητών. Σε κάθε περίπτωση, η πρόβλεψή του τον περασμένο Ιούνιο για τους θανάτους μεταξύ εμβολιασμένων δεν επαληθεύτηκε καθώς το 4ο κύμα του κορονοϊού εξελίσσεται σε νόσο των ανεμβολίαστων. «Οι εμβολιασμοί θα σταματήσουν από μόνοι τους! Θα μυρίζει θάνατο παντού. Θα πεθάνουν στο 4ο κύμα μόνο εμβολιασμένοι! Ετσι θα σταματήσουν». Ούτε βέβαια και η πρόγνωση του για τους διασωληνωμένους στις ΜΕΘ: «Το μοναδικό προνόμιο, που πρέπει να έχει ο εμβολιασμένος είναι η ΜΕΘ! ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ!».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA