Μενού
  • Α-
  • Α+

Πίσω από τη δολοφονία της 54χρονης στο σπίτι της στο Αιγάλεω από τον 20χρονο γιο της κρυβόταν ένα οικογενειακό δράμα. Ο 20χρονος καθ’ ομολογίαν μητροκτόνος, όπως αποκάλυψε σε όσα είπε στους αστυνομικούς, είχε συχνούς καβγάδες με την μητέρα του για οικονομικά θέματα, αλλά και για το γεγονός ότι ήταν το μόνο από τα 5 παιδιά της 54χρονης που μεγάλωσε μακριά από το σπίτι και μέσα σε ιδρύματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, o 20χρονος ήταν κλεισμένος για πολλά χρόνια και φέρεται να καβγάδισε με τη μητέρα του για ασήμαντη αφορμή.

Η δολοφονία στο Αιγάλεω για ένα βάζο

Ειδικότερα, όπως ανέφερε, βρισκόταν σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Όταν εκείνος πήρε ένα βάζο και πήγε στην κουζίνα για να το πλύνει, η μητέρα του το πήρε από τα χέρια του και άρχισε να τον βρίζει. Όπως ισχυρίζεται ο νεαρός, φοβήθηκε ότι θα του το πετάξει στο κεφάλι, όπως είχε κάνει ξανά στο παρελθόν. Μετά, όπως φέρεται να είπε, πήρε ένα μαχαίρι και όπως ήταν γυρισμένη της έριξε ένα χτύπημα στην πλάτη, που «δεν τη λύγισε», αλλά έμεινε όρθια. Τότε, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο καθ΄ομολογίαν δράστης, η μητέρα του πήρε το μαχαίρι στα χέρια της και πάλεψαν από την κουζίνα μέχρι την αποθήκη του σπιτιού. «Προσπάθησε να με τραυματίσει με το μαχαίρι. Αυτοτραυματίστηκα, της πήρα το μαχαίρι και την χτύπησα στο λαιμό», είπε.

Τα οικονομικά προβλήματα και οι αναφορές για σεξουαλική παρενόχληση

Η οικογένεια φαίνεται πως είχε πολλά οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες και το μοναδικό εισόδημά τους ήταν ένα επίδομα αναπηρίας της μητέρας. Όπως φέρεται να είπε στον ανακριτή ο 20χρονος, είχε νοσηλευτεί για πολλά χρόνια στα ιδρύματα. Η μητέρα του αποφάσισε κάτι τέτοιο για να μην πέσει θύμα βιασμού, όπως είχε συμβεί με άλλο μέλος της οικογένειάς τους, από πρόσωπο του στενού τους κύκλου. Ο 20χρονος έχει προφυλακιστεί και αναμένεται η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA