Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τη Δευτέρα (1/11) μέσω του emvolio θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται sms «πειθούς» σε ανεμβολίαστους πολίτες. Μέσα από μια καμπάνια ενημέρωσης η κυβέρνηση θα στείλει μηνύματα σε όσους ακόμα δεν έχουν κάνει καμία από τις δύο δόσεις (ή και τρεις σε ορισμένες ηλικιακές κατηγορίες), όπου θα εξηγείται πως τα εμβόλια κατά του κορονοϊού είναι απολύτως ασφαλή. Και μάλιστα, χρησιμοποιώντας στατιστικά νούμερα, όπως ότι 7 στους 10 διασωληνωμένοι άνω των 60 ετών και 9 στους 10 διασωληνωμένοι γενικότερα, είναι ανεμβολίαστοι.

Τα μηνύματα θα στέλνονται σε εβδομαδιαίο κύκλο, σε μια προσπάθεια να πειστούν ακόμα και οι πιο διστακτικοί πολίτες. Οι αριθμοί των κινητών θα αντληθούν από τους πολίτες που έχουν εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση. Την είδηση είχε προαναγγείλει και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πως θα υπάρξουν και άλλες ενέργειες σε επίπεδο καμπάνιας για τον εμβολιασμό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA