Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε η στυγνή δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας στην Ιεράπετρα, στην Κρήτη. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, όπου και αποτυπώνεται ο τρόπος που κινήθηκε ο 54χρονος πέντε λεπτά πριν ειδοποιηθεί η Αστυνομία για το φρικτό έγκλημα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που ήταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος πού θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή. Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε χθες στο ΠΑΓΝΗ, η γυναίκα δέχτηκε 16 μαχαιριές στο σώμα της, οι οποίες έπληξαν ζωτικά της όργανα και ο θάνατος της ήταν σχεδόν ακαριαίος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Παραμένει φρουρούμενος ο 54χρονος δράστης στο νοσοκομείο

Παραμένει φρουρούμενος ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και συγκεκριμένα στην Χειρουργική Κλινική. Ο 54χρονος είναι καλά στην υγεία του και όπως διαπιστώθηκε, το ένα από τα δυο τραύματα στο στήθος, που χτες θεωρούνταν αρκετά βαθύ, δεν είναι τόσο επικίνδυνο καθώς η μαχαιριά με τη λάμα 18 εκατοστών, δεν έπληξε κάποιο ζωτικό όργανο. Η φορά του μαχαιριού με την οποία αυτοτραυματίστηκε ο 54χρονος δεν ήταν τέτοια που να τραυματίσει την καρδιά του ή κάποιο ζωτικό όργανο.

Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, ο 54χρονος δράστης θα παραμείνει και σήμερα στην χειρουργική κλινική και αύριο, Κυριακή, θα πάρει εξιτήριο, προκειμένου η ασφάλεια Ιεράπετρας, έχοντας ολοκληρώσει την δικογραφία, να τον οδηγήσει στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο οποίος αναμένεται να τον παραπέμψει στον ανακριτή. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης όταν έφτασε στον γκρεμό, χώρος οποίο πραγματοποιήθηκαν οι πολύωρες διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, ο δράστης φέρεται να ήταν ήδη τραυματισμένος.

Κατά την σύλληψη του όμως, το μαχαίρι του εγκλήματος δεν βρέθηκε πάνω του. Στην συνέχεια, άνδρες της ασφάλειας Ιεράπετρας το εντόπισαν στην άκρη της θάλασσας εκεί που, από ότι φαίνεται, το πέταξε μετά το έγκλημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA