Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτες σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (29/10) στο Μενίδι με τις εικόνες να κόβουν την ανάσα. Μια γυναίκα που έχει πέσει θύμα ληστείας έχει ανέβει στο καπό του αυτοκίνητου για να εμποδίσει τους κλέφτες να φύγουν. Η θαρραλέα γυναίκα μένει πάνω στο καπό για 400 μέτρα, ενώ οι ληστές, από την πλευρά τους, πατούσαν συνεχώς γκάζι - φρένο προκειμένου να πέσει από το αυτοκίνητο.

Ενας περαστικός μάλιστα προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο την ώρα που η γυναίκα ήταν πάνω στο καπό. Οι ληστές παρακολουθούσαν τη γυναίκα που είχε κάνει ανάληψη 2.000 ευρώ και στο Μενίδι σκηνοθέτησαν ένα τροχαίο έτσι ώστε να την αναγκάσουν να σταματήσει. Οι κακοποιοί γρονθοκόπησαν τη γυναίκα για να καταφέρουν να διαφύγουν.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ακολουθεί από τη στιγμή που η γυναίκα σκαρφαλώνει στο καπό για να εμποδίσει τους ληστές να διαφύγουν:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA