Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίθετος στην εκστρατεία αποστολής ενημερωτικών sms προς του ανεμβολίαστους παρουσιάστηκε ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας LSE, Ηλίας Μόσιαλος λέγοντας πως θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κόσμος έχει δεχθεί βομβαρδισμό ενημέρωσης και πλέον ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως: «Δεν ξέρω αν θα πετύχουμε καλύτερα ποσοστά μέσω των sms αλλά δεν τη θεωρώ καλή ιδέα. Δεν ξέρουν οι πολίτες τι πρέπει να κάνουν μετά από βομβαρδισμό ενημέρωσης τόσο καιρό; Χρειάζονται το sms; Μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχει».

Διαβάστε ακόμη: Σαρηγιάννης: Δύσκολος Νοέμβριος με προβλέψεις για 5.000 κρούσματα

Τόνισε, δε, ότι θα πρέπει να βρούμε με ποιον τρόπο θα πρέπει να γίνει μια αποτελεσματικότερη διαχείριση της κατάστασης. «Θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά με τους εμβολιασμούς στη βόρεια Ελλάδα και γενικότερα στη χώρα μας. Δεν έχουμε πετύχει ικανοποιητικά ποσοστά σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης. Πώς θα πετύχουμε καλύτερα ποσοστά εμβολιασμένων» διερωτήθηκε.

Παράλληλα ο κ. Μόσιαλος, σε ερώτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα παιδιά, απάντησε ότι δεν είναι υπέρ. «Πρώτα είναι η ενημέρωση των παιδιών και των γονέων τους» είπε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA