Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 47χρονου διανομέα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου (30/10). Τον άτυχο άνδρα τον παρέσυρε επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 21χρονος αλλοδαπός. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου στις 23:50. Το εξοργιστικό στην υπόθεση είναι ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να διαφύγει και εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον διανομέα , ο οποίος δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και τη μητέρα του αδικοχαμένου διανομέα, ο 21χρονος οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και είχε παραβιάσει αρκετούς ερυθρούς σηματοδότες καθώς έκανε κόντρα με ένα άλλο αυτοκίνητο. Η μηχανή του Δημήτρη Ασημάκη από τη δύναμη της σύγκρουσης έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Ο 21χρονος μόλις συνειδητοποίησε τι έχει γίνει άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και προσπάθησε να διαφύγει αλλά εντοπίστηκε ύστερα από λίγο από την Αστυνομία και συνελήφθη.

https://twitter.com/evitouli/status/1454602899913326595?ref_src=twsrc^tfw

Στενός φίλος του θύματος προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook με την οποία αποχαιρετά τον φίλο του και πρώην συνάδελφό του και γράφει μεταξύ άλλων: «Ήταν ένας από μας... Εξαίρετος φίλος...και πρώην συνάδελφος διανομέας...Ο Θεός και η μοίρα..δυστυχώς του έπαιξαν πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι...Το σόκ είναι πάρα πολύ μεγάλο... Εκ βαθέων θερμά συλλυπητήρια στον Κο Χρήστο...την Κα Ελένη...τον μικρό Χρήστο και την Νάνσυ...Ο Θεός να σας δίνει κουράγιο και δύναμη.....!!!!!!!!!!»

Την ίδια στιγμή διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας, ήταν οπαδός του Άρη, με τους οργανωμένους οπαδούς των Κιτρίνων (Super 3) να τον αποχαιρετούν με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρεται: «Ο σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδελφού μας Δημήτρη Ασημάκη, για τον πρόωρο και άδικο χαμό του. Ο Δημήτρης, στην προσπάθεια του να βγάλει ακόμα ένα νυχτοκάματο, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Ο αδελφός μας βγήκε στο δρόμο για να ζήσει τα παιδιά του, αλλά το βράδυ δε θα γυρίσει σπίτι… Αδελφέ ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ».

Πατέρας δύο παιδιών ο 47χρονος

O 47χρονος διανομέας που σκοτώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου και 25ης Μαρτίου ήταν παντρεμένος και άφησε πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι.

Τι λέει η Αστυνομία για το συμβάν 

Η Αστυνομία για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

Την 30-10-2021 και ώρα 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός. Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του δεύτερου οδηγού. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA