Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από το τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου με θύμα έναν 47χρονο ντελιβερά, πατέρα τριών παιδιών, του οποίου κόπηκε το νήμα της ζωής από έναν ασυνείδητο νεαρό, ο οποίος έκανε κόντρες, παραβίασε κόκκινα φανάρια και τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα σκότωσε τον Δημήτρη Ασημάκη.

Η κόρη του θανόντος, έτυχε να περνά από το σημείο επιστρέφοντας στο σπίτι της, είδε τη μηχανή διαλυμένη κι όταν αντίκρισε τη μητέρα της, της είπε ότι αισθανόταν πως «κάτι κακό έχει συμβεί...». Το ένστικτο της έφηβης κοπέλας, δυστυχώς δεν ήταν λανθασμένο κι ο νεκρός που κείτονταν στην άσφαλτο από τον εγκληματία με το Volkswagen TT -ο οποίος σημειωτέον προσπάθησε να διαφύγει αλλά τον πρόλαβαν οι περίοικοι- ήταν ο πατέρας της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο οδηγός του φονικού αυτοκινήτου είχε δίπλωμα κι αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Η Αστυνομία συλλέγει υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

«Είδαμε μια μηχανή διαλυμένη και το παλικάρι στο πεζοδρόμιο»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο κ. Ντίνος Ανθουλάκης, επιχειρηματίας και αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού.

«Το κατάστημα είναι στα 100 μέτρα από τη διασταύρωση. Άκουσα ένα τρομακτικό θόρυβο και πήγα να δω τι γίνεται. Είδαμε μια μηχανή διαλυμένη στο δρόμο, το παλικάρι στο πεζοδρόμιο, το αυτοκίνητο κάθετα στην Ανθέων να βγάζει καπνούς. Ο οδηγός είχε φύγει, ο κόσμος φώναζε, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο. Έμαθα ότι ο οδηγός πήγε να βρει το θείο του να παρουσιαστεί ως οδηγός γιατί δεν είχε ο ίδιος δίπλωμα. Ο κόσμος τον έψαχνε να τον βρει», είπε ο κ. Ανθουλάκης.

«Στο συγκεκριμένο φανάρι υπάρχει ένα μεγάλο λάθος, βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση έτρεχε πολύ, πέρασε με κόκκινο. Το παλικάρι που χτύπησε δε φαινόταν από την αρχή να κινείται», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA