Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης εγκύου από την Κατερίνη, η οποία νοσηλευόταν με κορoνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί κατάφεραν με καισαρική να πάρουν το βρέφος, το οποίο είναι καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το voria.gr, η άτυχη γυναίκα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, διαγνώστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου θετική στην Covid-19, ενώ διένυε την 33η εβδομάδα της κύησης. Στις 28 Σεπτεμβρίου πήγε στο νοσοκομείο Κατερίνης, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δύο μέρες αργότερα, λόγω της κατάστασης της υγείας της γυναίκας, έγινε καισαρική, με το μωρό να νοσηλεύεται για λίγο στη Μονάδα Νεογνών. Μετά την καισαρική η 38χρονη διασωληνώθηκε, ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Άλλη μια 35χρονη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία και αυτή νοσεί με κορονοϊό, γέννησε με καισαρική και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Το μωρό, αρχικά είχε διασωληνωθεί, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του. Και οι δύο γυναίκες, που ήταν έγκυες, δεν είχαν εμβολιαστεί.
Διασωληνωμένη στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και μια 27χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά πριν προλάβει να κάνει ανοσία, νόσησε με κορονοϊό.
- Μέχρι και 6.000 ευρώ: Αυτά είναι τα παλιά βινύλια «του πατέρα» που σήμερα κοστίζουν χρυσά
- Μοντέλο του OnlyFans συναντιέται τετ-α-τετ με θαυμαστή που της έδωσε 100 χιλ. ευρώ και φεύγει στο 5λεπτο
- Τι είναι τα «κεφαλάρια» και γιατί έχει βουίξει όλο το ελληνικό TikTok
- Υποψήφια του Dragon's Den εξηγεί γιατί δεν πήρε ούτε ευρώ από το παιχνίδι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.