ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/11/2021 10:20

Covid Free Gr Wallet: Όλα τα πιστοποιητικά covid συγκεντρωμένα σε μία νέα εφαρμογή 

Με τη νέα εφαρμογή Covid Free Gr Wallet ο χρήστης κινητού ή tablet μπορεί να έχει συγκεντρωμένα σε ένα «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» όλα τα πιστοποιητικά covid όπως και των μελών της οικογενείας του

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Covid Free Gr Wallet: Όλα τα πιστοποιητικά covid συγκεντρωμένα σε μία νέα εφαρμογή 
Πηγή: Pexels
Ανάγνωση:

Τη δυνατότητα να υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα πιστοποιητικά covid, δηλαδή εμβολιασμού νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου, δίνει πλέον η νέα εφαρμογή για κινητά και tablet. Πρόκειται για το Covid Free Gr Wallet και είναι τα τα ίδια ακριβώς ψηφιακά εργαλεία με τα οποία οι πολίτες είναι ήδη εξοικειωμένοι, καθώς τα αξιοποιούν με μια πληθώρα άλλων εγγράφων, όπως boarding pass και εισιτήρια θεαμάτων.

Μ'εσα από τη νέα εφαρμογή που υλοποίησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, απλοποείται απλοποιεί σημαντικά την αποθήκευση και επίδειξη των ψηφιακών πιστοποιητικών covid, διευκολύνοντας τους ελέγχους. Είναι διαθέσιμη μέσω του covidfree.gov.gr καθώς και μέσω του App Store της Apple και του Google Play Store.

Η χρήση της είναι ιδιαίτερα απλή: για να αποθηκευτεί το έγγραφο στο wallet, ο πολίτης μπορεί είτε να σκανάρει το QR code στην εφαρμογή, είτε να το μεταφορτώσει ως αρχείο pdf. Αμέσως μετά εμφανίζεται η επιλογή «Αποθήκευση στο wallet». Η αποθήκευση είναι δυνατή τόσο για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID-19 όσο και για την εθνική Βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου, για όσα άτομα ο πολίτης επιθυμεί, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όλη την οικογένεια.

Covid Free Gr Wallet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ GOV.GR COVIDFREE.GR COVID FREE GR WALLET ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ