Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει πώς ο 54χρονος έσφαξε την πρώην σύζυγό του στην Ιεράπετρα. Ο 54χρονος, κρατώντας το μαχαίρι στα χέρια του και αφού έχει χτυπήσει την πρώην σύζυγό του, την κυνηγά για να την σκοτώσει. Η Νεκταρία τρέχει να σωθεί αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει. Δέχεται 16 μαχαιριές μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και πέφτει νεκρή. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, ο 54χρονος - χωρίς καμία ταραχή - στη συνέχεια, προσπαθεί να φύγει από το κατάλυμα, στο οποίο η πρώην σύζυγός του εργαζόταν για λίγα μεροκάματα, σέρνοντας το μηχανάκι του, το οποίο δεν παίρνει μπροστά. 

Την ίδια ώρα, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχειακού καταλύματος είναι σοκαρισμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα, του οποίου έχει γίνει μάρτυρας. Εμφανίζεται στο βίντεο να κρατά το κεφάλι της απελπισμένη και να ζητά βοήθεια. Κρατά το κινητό της στα χέρια και εκλιπαρεί. Ο δράστης έχει διαφύγει από το σημείο της στυγνής δολοφονίας και στη συνέχεια και αφού δεν μπόρεσε να το σκάσει - πήγε σε παρακείμενη βραχώδη περιοχή και απειλούσε να πέσει στο κενό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA