Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγική είναι η κατάληξη του δυστυχήματος που έγινε γύρω στις 5:00 το πρωί της Δευτέρας έξω από τη Βουλή, καθώς ο πεζός που παρασύρθηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο δυστύχημα εμπλέκονται δύο οχήματα. Ενα ταξί τον παρέσυρε αρχικά την ώρα που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα από δεύτερο όχημα που ακολουθούσε σε απόσταση 5-10 δευτερολέπτων και δεν πρόλαβε να σταματήσει...

Πρόκειται για άνδρα 69 ετών, πιθανότατα ρακοσυλλέκτη, που επιχείρησε να περάσει κάθετα τη Λεωφόρο Αμαλίας. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από την Υποδιεύθυνση τροχαίας Αττικής έχουν συλληφθεί και κρατούνται τόσο ο οδηγός του ταξί όσο και η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που χτύπησαν και παρέσυραν τον άτυχο πεζό.

Και τα δύο οχήματα σταμάτησαν κοντά στο σημείο, ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, εξετάζουν οι Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA