Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο Βόλο, αλλά και όχι μόνο από το στυγερό έγκλημα που είχε δράστη τον 39χρονο βαφτισιμιό της 75χρονης που έπεσε νεκρή από 42 μαχαιριές. Στην εκπομπή «Tlive» μίλησαν οι γονείς του δράστη, υποστηρίζοντας πως ο γιος του δεν είχε κανένα πρόβλημα.

«Δούλευε ντελίβερι. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Είχα να τον δω πάνω από εβδομάδα» τόνισε αρχικά ο πατέρας του δράστη, σημειώνοντας πως ο 39χρονος «ήταν οικογενειάρχης. Μπορεί να είχε σχέσεις με τη νονά του, πού και πού έλεγε ότι είχαν μια επικοινωνία». Από την πλευρά της, η μητέρα του δράστη, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, δήλωσε το εξής: «Δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου αυτό».

Σε ερώτηση αναφορικά με το τι μπορεί να τον ώθησε στη δολοφονία, η μητέρα του 39χρονου απάντησε «τα λεφτά». «Δεν ξέρω αν χρωστούσε, δεν είχα σχέσεις με τον γιο μου τον τελευταίο καιρό», συμπλήρωσε. Επίσης, η αδελφή του θύματος ανέφερε ότι ο 39χρονος την είχε ρωτήσει για την εξαφάνιση και αν είχαν κάποιο νέο. «Ναι, ήρθε για λίγο και έφυγε. Με μια φίλη της αδελφής μου είχε συνεννοηθεί. Εγώ τον είδα μόνο για πέντε λεπτά, που έφευγε. Η αδελφή μου δεν φοβόταν». 

 

Ετσι έγινε το έγκλημα

Ο 39χρονος δολοφόνησε με 42 μαχαιριές την 75χρονη στο διαμέρισμα της, ενώ ο γιος της κοιμόταν. Στη συνέχεια την τύλιξε με κλινοσκεπάσματα και τη μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα ενώ κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν στον όροφο αλλά και τη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο.

Ο φερόμενος ως δράστης επικοινώνησε με την αστυνομία μία ημέρα μετά τη δολοφονία και ομολόγησε πως σκότωσε τη νονά του επειδή της ζήτησε το ποσό των 2.000 ευρώ και εκείνη αρνήθηκε. Οι αρχές αναζητούν τον δράστη όχι μόνο στο Βόλο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του ΠηλίουΟ 39χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς το 2015 είχε καταδικαστεί για εμπρησμό. Μάλιστα, μετά τη δολοφονία της 75χρονης άλλαξε και φωτογραφία προφίλ στο Facebook για να μην κινήσει υποψίες.

Οικισμός Κριθαριά

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας εθεάθη στον οικισμό Κριθαριά που είναι σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το STAR, η 75χρονη γυναίκα διατηρούσε ζαχαροπλαστείο στο κέντρο του Βόλου, ήταν χήρα και πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τον πρωτότοκο γιο της. Έκτοτε είχε αφιερωθεί στη φροντίδα του μικρότερου παιδιού της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA