Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Thug Slime φέρεται να τραυμάτισε δύο άτομα στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό σε συμπλοκή που είχε με άτομα αλβανικής και βουλγαρικής καταγωγής. Ο ράπερ Thug Slime και άλλα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Κολωνού και προανακρίνονται. Ο 24χρονος με καταγωγή από την Βουλγαρία και τη Νιγηρία κάνει θραύση στο ελληνικό Youtube με τα τραγούδια του, καθώς έχουν εκατομμύρια προβολές. Συνεργάζεται με δισκογραφική εταιρεία που έγινε γνωστή από τον Light και τον Mad Clip που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. «Είμαι καλλιτέχνης, δεν είμαι gangster», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή του. 

Διαβάστε ακόμη: Αιματηρή συμπλοκή στη Λένορμαν - Δράστης γνωστός ράπερ

«Γνωρίστηκα με τον Mad Clip το '18, όταν γυρνούσε ένα κλιπ, το "Λώρα", που ήταν πολλοί μέσα. Τον Φεβρουάριο του '20 μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε σε ένα live του στο Περιστέρι, μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι η δισκογραφική δεν είναι απλώς ένα label, είναι οικογένεια, και τα βρήκαμε. Μετά βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους, με τον Light, με τον Skive, με τον FY, στην πολυπλατινένια απονομή που έγινε σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, γνωριστήκαμε», συνέχισε. 

Τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια προβολές. Το τραγούδι «DNA» έχει σχεδόν 4 εκατ. προβολές και ακολουθεί το «Blackout» με 3,1. Στο τραγούδι Trifila τραγουδά με Light και Mad Clip .

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA