Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται το φως για τη δράση της συμμορίας ανηλίκων που χτυπούσε δίχως έλεος άλλα παιδιά και πλέον βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. «Ήθελαν να τους αποτελειώσουν» λέει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος των θυμάτων της συμμορίας με το ψευδώνυμο «Colonos Hooligans» που ξυλοκοπούσαν με αγριότητα συνομηλίκους τους όπως φαίνεται και στα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Reader.gr, στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, των Σεπολίων και του Κολωνού.

Τα παιδιά που εκπροσωπεί ο δικηγόρος Γιώργος Ζαχαρόπουλος, έπεσαν θύματα της συμμορίας το ένα μαχαιρώθηκε και το άλλο γρονθοκοπήθηκε ανελέητα, «είχαν σκοπό να τους αποτελειώσουν» όπως χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως επεσήμανε ο κ. Ζαχαρόπουλος ο λόγος που τα παιδιά δέχθηκαν την επίθεση, είναι ότι αρνήθηκαν να γίνουν μέλη της συμμορίας. «Δεν είναι δυνατόν 10-15 εξωσχολικοί να μπαίνουν μέσα σε ένα σχολείο και να μην υπάρχει καμιά κινητοποίηση», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαρόπουλος.

Βίντεο ντοκουμέντο: Ξύλο χωρίς έλεος και μαχαιρώματα από τη συμμορία «Kolonos Hooligans»

Στο πρώτο βίντεο - ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Reader φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμός δύο ανηλίκων (σ.σ. και το μαχαίρωμα του ενός) μέσα σε ΕΠΑΛ στο κέντρο της Αθήνας.

Στο δεύτερο βίντεο, στόχος είναι άλλος μαθητής ο οποίος δέχεται χτυπήματα χωρίς έλεος από τη συμμορία που είχαν συστήσει οι 7 ανήλικοι του «Κolonos Hooligans». Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για εβδομάδες προσπαθούσαν να ταυτοποιήσουν τα εμπλεκόμενα άτομα, πριν προχωρήσουν σε τρεις συλλήψεις (σ.σ. ανάμεσα τους κι ο 17χρονος Αλβανός που κατηγορείται ως αρχηγός της συμμορίας). 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA