Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χειμώνας έρχεται... φορτσάτος με την παρουσία του να αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή τις επόμενες ημέρες, ενώ χαρακτηριστική είναι η ατάκα του γνωστού μετεωρολόγου, Κλέαρχου Μαρουσάκη, που έκανε λόγο για «βαρυχειμωνιά» που έρχεται.

Αρχικά ο κ. Μαρουσάκης σημείωσε ότι και σήμερα, Πέμπτη (11/11), η ημέρα θα κυλήσει με αρκετό κρύο «το οποίο θα γίνει περισσότερο την επόμενη εβδομάδα καθώς αναμένουμε στα μέσα της μια οργανωμένη κακοκαιρία». Παράλληλα σημείωσε πως οι βοριάδες, που είναι το κύριο χαρακτηριστικό και του σημερινού καιρού, θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα ενώ αύριο, Παρασκευή, «γενικά το μοτίβο του καιρού δεν θα αλλάξει καθώς η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ κρύο αλλά η θερμοκρασία σταδιακά θα ανέβει».

Ωστόσο από την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένεται κύμα κακοκαιρίας να πλήξει τη χώρα μας, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, με βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα. «Από τις 17 Νοεμβρίου και μετά, από τα μέσα, δηλαδή, της επόμενης εβδομάδας, όμως, έρχεται η βαρυχειμωνιά» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στην πρόγνωσή του για τον καιρό των επόμενων ημερών

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA