Μενού
  • Α-
  • Α+

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών προκάλεσε το περιστατικό πτώσης σοβάδων από το ταβάνι στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών. Για την υπόθεση διενεργεί προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για σειρά αξιόποινων πράξεων όπως επικίνδυνη βλάβη από αμέλεια και παράβαση καθήκοντος.

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό στην Πυλαία, όπου η προνοητικότητα της δασκάλας έσωσε κυριολεκτικά τις ζωές των μαθητών της, μιας και κατέρρευσε όλη η οροφή πάνω στα θρανία, ήρθε λοιπόν άλλο ένα συμβάν σε Δημοτικό σχολείο της Καισαριανής.

Στο 7ο Δημοτικό σχολείο της Καισαριανής έπεσαν σοβάδες και κομμάτια τσιμέντου στις σκάλες του 1ου ορόφου, όμως για καλή τύχη των μαθητών, το συμβάν έλαβε χώρα 5 λεπτά πριν το διάλειμμα κι έτσι δεν υπήρξε τραυματισμός. Οι δάσκαλοι του σχολείου έλεγξαν στη συνέχεια όλο το σχολείο και χτυπώντας τα ταβάνια σε αίθουσες και κοινόχρηστους χώρους, διαπίστωσαν ότι και στις τουαλέτες των εκπαιδευτικών έπεσαν κομμάτια από το ταβάνι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA