Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλη μια αρνήτρια του κορονοϊού και του εμβολίου πέθανε σε κρεβάτι νοσοκομείου αρνούμενη να διασωληνωθεί. Μια 51χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Τετάρτη, με τη μητέρα της, η οποία είναι μοναχή να λέει ότι «ήταν θέλημα Θεού να την πάρει...», ενώ κληθείσα να απαντήσει αν είχε προτρέψει την κόρη της να εμβολιαστεί είπε «όχι, όχι ούτε μία στο εκατομμύριο δεν ήθελα να εμβολιαστεί, είναι κακό το εμβόλιο...». Η ανιψιά της θανούσας κατήγγειλε ότι «ζητούσε βοήθεια από τους δικούς της, αλλά και από ανθρώπους που πίστευε ότι θα την βοηθήσουν. Μεταξύ αυτών κι ο κύριος... (σ.σ.: επόπτης υγείας). Πήγε να βοηθήσει ο άνθρωπος.

Οπως αποκαλύπτει το «T-LIVE», η νεκρή γυναίκα, λίγο πριν πεθάνει αντάλλασσε μηνύματα με επόπτη υγείας, που είναι επίσης αρνητής και του ζητούσε βοήθεια. «Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93-94» με τον επόπτη να απαντά «Μην το κάνεις, υπόγραψε και φύγε, πάρε την Αστυνομία». Η 51χρονη του απάντησε... «Δεν μπορώ. Είμαι με οξυγόνο δεν μπορώ να μιλήσω...». Αυτή ήταν η τελευταία τους επικοινωνία καθώς λίγο μετά η γυναίκα κατέληξε. Οταν πέθανε, ο επόπτης είχε γράψει στο facebook ότι «μόλις έμαθα ότι η... πέθανε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν...» αναφερόμενος στην θανούσα.

Ο αρνητής επόπτης, ο οποίος δεν έχει «ξηλωθεί» από τη θέση του, αλλά δουλεύει στην υπηρεσία του κανονικά στην Κεντρική Μακεδονία με τηλεργασία, καθώς είναι ανεμβολίαστος, σε αναρτήσεις του έκανε λόγο για γιατρούς που έκαναν το εμβόλιο και τροποποίησαν το dna τους... Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, έχει πει κατά λέξη... «Προτρέπουμε όσους μπορούν να μην εμβολιαστούν και να τροποποιήσουν το dna τους...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA