Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση επικρατεί από το μεσημέρι στις φυλακές Κορίνθου, καθώς νεαροί κρατούμενοι –σύμφωνα με πληροφορίες- αρνούνται να μπουν στα κελιά τους. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι έβαλαν και φωτιά σε στρώματα.

Εξω από το κατάστημα κράτησης βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις έτοιμες να παρέμβουν αν παραστεί ανάγκη. Όσον αφορά τη «στάση» των νεαρών κρατουμένων, ξεκίνησε ως διαμαρτυρία για το γεγονός ότι ο αρχιφύλακας των φυλακών απομακρύνθηκε προσωρινά από τα καθήκοντα του, καθώς μετά τη χθεσινή απόδραση κρατουμένου βρίσκεται υπό πειθαρχικό έλεγχο.

Ο 45χρονος δραπέτης φαίνεται πως απέδρασε βάσει οργανωμένου σχεδίου και με την βοήθεια συνεργών του. Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11), ενώ έκανε εργασίες κοντά στο θυρωρείο των φυλακών, είδε τον σωφρονιστικό υπάλληλο να απομακρύνεται, πάτησε το μπουτόν η κεντρική είσοδος άνοιξε διάπλατα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση κατά πληροφορίες με αυτοκίνητο συνεργού του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA