Μενού
  • Α-
  • Α+

Δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων σπουδαίων αθλητών πραγματοποιείται για τη στήριξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράτζουλα. Μεταξύ άλλων, θα δημοπρατηθούν η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά - τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ - αλλά και ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά.

Θα διατεθούν επίσης μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη, εμφανίσεις των ομάδων μπάσκετ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών και μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Σημειώνεται πως τα αντικείμενα των αθλητών θα διατεθούν προς πώληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση Charity Idols, που έχει έδρα τα Χανιά και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω της ιστοσελίδας charityidols.com.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA