Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου βρέθηκε η Ingeborg Beugel, που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με ερώτησή της προσβάλλοντας την Ελλάδα συνολικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η Ολλανδή δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως θα φύγει από την Αθήνα καθώς δέχτηκε απειλές. 

Διαβάστε ακόμη: Πολυτεχνείο: Σε εξέλιξη οι εορτασμοί για την 48η επέτειο - Live όλες οι εκδηλώσεις

Οι φετινοί εορτασμοί για το Πολυτεχνείο πραγματοποιούνται κανονικά μετά την περσινή αναβολή τους εξαιτίας της πανδημίας, αλλά με την τήρηση αυστηρών μέτρων προστασίας για όλους τους συμμετέχοντες. Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην πορεία για το Πολυτεχνείο φορώντας το κόκκινο καπέλο της το οποίος όπως είπε σε συνέντευξή της σε Ολλανδικό Μέσο έχει γίνει σύμβολο.

Φεύγει από την Ελλάδα η Ingeborg Beugel

«Με συμβούλευσαν να φύγω από την Ελλάδα και το έκανα» ανέφερε η δημοσιογράφος στο nu.nl και αποκάλυψε πως δέχθηκε επίθεση από άγνωστο στον δρόμο έπειτα από επίσκεψή της σε μαγαζί, ενώ φορούσε το χαρακτηριστικό κόκκινο καπέλο. «Ενας άνδρας μου πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι. Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και κατάσκοπο και με προέτρεψε να πάω στην Τουρκία. Η πέτρα με βρήκε στο μέτωπο. Επαθα σοκ και άρχισα να τρέχω προς το σπίτι μου» είπε χαρακτηριστικά η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ.

https://twitter.com/HeltHelt/status/1460909615546314756?ref_src=twsrc^tfw

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα η Μπέουχελ είναι σίγουρο ότι θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα: «Η ζωή μου είναι στην Ελλάδα και έχω ακόμη πολλή δουλειά να κάνω» λέει η ίδια. «Το κόκκινο καπέλο μου έγινε σύμβολο. Στην πορεία χίλιοι άνθρωποι θα φορέσουν ένα κόκκινο καπέλο» έλεγε η δημοσιογράφος την Τετάρτη. «Το κόκκινο καπέλο το φοράω τα τελευταία δύο χρόνια και δεν είχα σκεφτεί εκ των προτέρων να το βάλω στη συνέντευξη Τύπου. Δέχομαι μίσος από την ακροδεξιά και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ όλη την ημέρα» ανέφερε.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA