Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγική κατάληξη είχε η νοσηλεία ενός 19χρονου στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού. Ο νεαρός άνδρας ήταν διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Open ήταν ανεμβολίαστος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 19χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας που επιβάρυνε την κατάστασή του και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Παπανικολάου από τις 13 Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο ο 19χρονος είχε κάνει μεταμόσχευση νεφρού πριν από 11 χρόνια.

Η περίπτωση του 19χρονου είναι μία ακόμη στο μεγάλο κύκλο των θυμάτων του κορονοϊού, τα οποία δεν είχαν εμβολιαστεί. Αλλη μια τραγική ιστορία που κρύβει από πίσω της αντιεμβολιαστή ήρθε στο προσκήνιο την Παρασκευή (19/11). Ενας 43χρονος στην Αγία Αννα Κατερίνης έχασε την Τετάρτη τη ζωή του από κορονοϊό, όντας ανεμβολίαστος, όπως και οι περισσότεροι στο χωριό του, αλλά και στην οικογένειά του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, 48 ώρες νωρίτερα είχε πεθάνει και ο πατέρας του επίσης από κορονοϊό, ενώ και η μητέρα του νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη...

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 43χρονος ήταν τεχνικός, εργαζόμενος στο νοσοκομείο Κατερίνης κι επειδή είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί βρισκόταν σε αναστολή. Συγκλονίζει και το γεγονός πως στην ίδια εκκλησία που έγινε η κηδεία του 43χρονου, νωρίτερα είχε γίνει η ενός ακόμη θύματος του κορονοϊού και συγκεκριμένα 65χρονου συνταξιούχου αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος που πέθανε από Covid-19. Οπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ το Mega και οι δύο ζούσαν στην ίδια γειτονιά, όπου, όπως λένε κάτοικοι, οι περισσότεροι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA