Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ο φάκελος της υπόθεσης απεστάλη στην Εισαγγελία Εφετών προκειμένου να δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας που έχουν οι δικηγόροι.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Αντωνιάδης: Εργα και ημέρες του αντιεμβολιαστή δικηγόρου - Μήνυσε μέχρι και τον πρωθυπουργό

Υπενθυμίζεται ότι από την Εισαγγελία είχε διαταχθεί η διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας κατά του δικηγόρου που δηλώνει αρνητής του κορονοϊού, του εμβολίου ενώ, σύμφωνα με καταγγελίες, τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης των ασθενών.

Αφορμή αποτέλεσαν ηλεκτρονικά αρχεία που περιελάμβαναν αναφορές του για τον κορονοϊό τα οποία είχαν διαβιβαστεί  από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στο πλαίσιο της έρευνας, είχε διαταχθεί και η σύλληψη του κ. Αντωνιάδη, με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος λόγω της ειδικής δωσιδικίας των δικηγόρων και η σχετική δικογραφία επέστρεψε στην Εισαγγελία η οποία προχώρησε στην άσκηση πλημμεληματικής ποινικής δίωξης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA