Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 33χρονος προπονητής τένις μιλά πρώτη φορά για τις κατηγορίες ασέλγειας εναντίον ανήλικων αθλητριών. Ζητά ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλήτριών του. Ο 33χρονος υπέβαλλε το εξωφρενικό αίτημα στον εισαγγελέα για να διαπιστωθεί από ψυχιάτρους αν είναι παιδόφιλος κι αν μπορεί να το αντιμετωπίσει με ιατρική παρακολούθηση...

Διαβάστε ακόμη: Προπονητής τένις: Μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών

Ο 33χρονος λέει χαρακτηριστικά μέσα από τις φυλακές Γρεβενών: «Το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όντως, κατέθεσα αίτημα ψυχιατικής εξέτασης, όχι για να ελεγχθεί αν είμαι παιδόφιλος, κάτι που γνωρίζω πως δεν είμαι. Το αίτημα γίνεται για να διαπιστώσω το λόγο για τον οποίο έφτασα σε σημείο να κάνω σχέση με μία ανήλικη 14 ετών και θέλω να μου γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, έτσι ώστε αν αυτό το γεγονός οφείλεται σε κάποιο ψυχοπαθολογικό αίτιο, να μπορέσω να το αντιμετωπίσω μέσα από συνεδρίες με ψυχίατρο, ώστε να αποδείξω έμπρακτα ότι δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον ανάλογο γεγονός. Αυτή δε η αναζήτησή μου δεν ξεκίνησε τώρα που κρατούμαι, αλλά είχα απαευθυνθεί σε ψυχολόγο και ψυχίατρο, ήδη από το καλοκαίρι. 

Ο 33χρονος Χρήστος Δερβένης που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών απολογούμενος ενώπιον του δικαστικού λειτουργού, ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι αποδέχεται να πληρώσει γι’ αυτά που πραγματικά έκανε, αλλά όχι για εκείνα που τον κατηγορούν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να έχει παραδεχθεί τη σύναψη «σχέσεων» με τις δύο κοπέλες, οι οποίες ήταν αθλήτριες στον όμιλο αντισφαίρισης όπου εργαζόταν και ο ίδιος. Παρ’ όλα αυτά, βάσει της δικής του εκδοχής, για όλες τις πράξεις του είχε τη συναίνεση των ανήλικων κοριτσιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA