Χειροπέδες σε χούλιγκαν πέρασαν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης κοντά στον σταθμό της Νερατζιώτισσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή βρέθηκαν ξύλα, μπουκάλια μπύρας και άλλα υλικά για βόμβες μολότοφ και πυροσβεστήρες που είχαν αρπάξει από τον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Ηράκλειο.
Νωρίτερα, τα άτομα αυτά είχαν προξενήσει επεισόδιο έξω από το κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, την ώρα που διεξάγονταν αγώνας βόλεϊ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, μάλιστα, ότι χτύπησαν κι ένα άτομο στη μέση του δρόμου. Οι προσαχθέντες, μαζί με τα ευρήματα, έχουν μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που διενεργεί προανάκριση.
- Συγκλονίζει ο Σταύρος Φλώρος: «Είχα τις αισθήσεις μου, έπιασα το πόδι μου και είδα ότι κόπηκε»
- ΔΕΘ 2026: Στο τραπέζι 1.000 ευρώ κατώτατος μισθός - Η δέσμη μέτρων που θα εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- «Ρίξε, γιατί δεν ρίχνεις;»: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι στο ΑΤ Μάνδρας - Το κίνητρο του 31χρονου
- «Θηρίο» η Κατερίνα Στικούδη: Έκανε deadlift με 100 κιλά αλλά «όλο λάθος», της σχολίασαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.