Μενού
  • Α-
  • Α+

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία μητέρα που έχασε το μόλις 1,5 έτους παιδάκι της στον Αλιμο για περισσότερη από μιάμιση ώρα. Το περασμένο Σάββατο το παιδί εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνο του στην οδό Αγίου Δημητρίου. Για καλή του τύχη, δύο νεαρά παιδιά ηλικίας 14 ετών, είδαν το μωρό να περπατά μόνο του και το πήραν μαζί τους, οδηγώντας το σε κομμωτήριο της γειτονιάς.

Εκτοτε σήμανε συναγερμός με την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου να κινητοποιεί φίλους και γνωστούς για να σαρώσουν την περιοχή αναζητώντας τους γονείς του μικρού παιδιού. Η ίδια, μιλώντας στην ΕΡΤ1, είπε μεταξύ άλλων ότι επικοινώνησε με την Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τελικά βρέθηκε η μητέρα του παιδιού, η οποία δεν μιλούσε ελληνικά και ήταν δύσκολη η επικοινωνία μαζί της. Η γυναίκα, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς έψαχνε κι εκείνη το παιδί της και βρισκόταν σε απόγνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι έπαιζε με τα αδέλφια του στην αυλή του σπιτιού και το έσκασε χωρίς να το δουν τα αδερφάκια και η μητέρα του. Ωστόσο, στάθηκε τυχερό που το εντόπισαν οι δύο 14χρονοι σωτήρες του κι έτσι είχε αίσιο τέλος η περιπέτειά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA