Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Πάτρας. Σύμφωνα με το tempo24.news, ήταν τόσο μεγάλη και σοβαρή η συμπλοκή, όπου στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί για να μπορέσει να ελεγχθεί η κατάσταση.

Διαβάστε ακόμηΣίκινος: Πλοίο «παλεύει» με τα κύματα για να δέσει στο λιμάνι – Εντυπωσιακό βίντεο

Η παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο ήταν καταλυτική και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η παρέα του ράπερ Toquel που εμφανιζόταν στο κλαμπ, συνεπλάκη με θαμώνες του μαγαζιού. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος έβγαλε και προέταξε αιχμηρό αντικείμενο ενώ οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που κυκλοφορεί στο instagram και αποκαλύπτει το tempo24.news, το σημείο της επίθεσης γέμισε με αίματα και σπασμένα ποτήρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA