Μενού
  • Α-
  • Α+

Βαριά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να είχε ο 49χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια το ομολόγησε. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πληροφορίες ο δράστης μαχαίρωσε 8 φορές την 48χρονη γυναίκα, στον θώρακα και το πόδι, με ένα κυνηγητικό μαχαίρι. Πρόκειται για τη 14η γυναικοκτονία μέσα στο 2021 για τη χώρα μας, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα την κοινωνία. 

Ο 49χρονος ομογενής από την Αρμενία, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, έχει αρκετές φορές νοσηλευτεί με ψυχολογικά προβλήματα, με έναν γείτονα να αποκαλύπτει ότι μάλιστα δύο με τρεις φορές τον είχε παραλάβει ασθενοφόρο, προκειμένου να τον μεταφέρει σε κάποιο ίδρυμα. 

«Ο κύριος είχε ψυχολογικά προβλήματα. Χθες μάλωσε με την γυναίκα του και την σκότωσε. Εχει έναν γιο που σπουδάζει στην Κατερίνη. Ζούσαν με κάποια επιδόματα. Δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι η κυρία. Τον πήγαν 2-3 φορές με το ασθενοφόρο με ψυχολογικά προβλήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας κύριος που διέμενε στην ίδια πολυκατοικία στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

 Σύμφωνα με το thestival.gr το βράδυ της Κυριακής ένας 49χρονος ομογενής από την Αρμενία πήγε στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την σύζυγό του. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο κρατητήριο του Τμήματος. Αμέσως, μετέβη στην οικία της συζύγου του περιπολικό και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Η 48χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός της, στην οδό Πόντου, στην Πολίχνη. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA