Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που την σκότωσε στα Γλυκά Νερά αποκαλύπτει φίλη του τραγικού θύματος του εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως αναφέρει κοντινή φίλη της Καρολάιν, η 21χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά η καραντίνα καθυστέρησε την υλοποίηση της απόφασής της.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Στη δημοσιότητα και νέο βίντεο από το κινητό του πιλότου – Στον εισαγγελέα το δημοσίευμα για άλλον δολοφόνο

«Η Καρολάιν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δεν θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… δεν πρόλαβε» αποκάλυψε η φίλη της Καρολάιν σε δήλωση που μεταδόθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ξεσπά φίλος της Καρολάιν - «Είναι σιχαμένος, πόσες φορές θα τη δολοφονήσει»

«Είναι σιχαμένος. Πόσες φορές θα δολοφονήσει την Καρολάιν; Πρώτα τη δολοφόνησαν οι ληστές, μετά ο ίδιος “γιατί πήγε η Καρολάιν να χτυπήσει το μωρό”, όπως τόλμησε να πει και τώρα την Καρολάιν τη δολοφόνησαν έμποροι ναρκωτικών; Πόσα ψέματα. Με τα καινούργια που γράφονται γιατί δεν αντιδρά; Είναι πανέξυπνος. Όπως έστησε σκηνικό ληστείας, τώρα θέλει να στήσει νέο σκηνικό, γιατί έτσι τον βολεύει. Όπως έστησε σκηνικό ληστείας, τώρα θέλει να στήσει νέο σκηνικό, γιατί έτσι τον βολεύει» είπε ο φίλος της μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA