Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν τα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 57χρονης γυναίκας από τον γιο της και τον τραυματισμό της κατάκοιτης γιαγιάς του στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο 33χρονος, που δεν ήταν άγνωστος στις Αρχές, αντιμετώπιζε εδώ και καιρό ψυχολογικά προβλήματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος δράστης φέρεται να έχει εμπλακεί σε υπόθεση βιασμού που έγινε στην Ηπειρο το 2013. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος είχε νοσηλευθεί και σε ψυχιατρική κλινική

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Παραγωγός ζήτησε άδεια από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να κάνει ντοκιμαντέρ

Τον είχαν καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία 

Η μητέρα του, που δολοφονήθηκε από τα ίδια τα χέρια του παιδιού της, καθώς και η γιαγιά του, την οποία τραυμάτισε, είχαν καταγγείλει τον 33χρονο για ενδοοικογενειακή βία, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ξεσπούσε και τις χτυπούσε. 

Ο 33χρονος - μετά τη σύλληψή του - δεν είπε λέξη σχετικά με τη δολοφονία της μητέρας του και τον τραυματισμό της γιαγιάς του. Αυτό, πάντως, που προκάλεσε σοκ στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο της δολοφονίας είναι η σκηνή του εγκλήματος. Οπως προκύπτει από αυτήν, ο 33χρονος φαίνεται πως δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια την έσερνε μέσα στο σπίτι από τα μαλλιά. 

Αγρίνιο: Το χρονικό της άγριας δολοφονίας 

Η δολοφονία της 57χρονης έγινε στο Αγρίνιο τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο 33χρονος σκότωσε τη μητέρα του χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι και τραυμάτισε την κατάκοιτη γιαγιά του, η οποία βρήκε τη δύναμη και ειδοποίησε τις Αρχές. Η δολοφονία σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή του παλαιού νοσοκομείου Αγρίνιου με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 33χρονο δράστη της δολοφονίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA