Μενού
  • Α-
  • Α+

Επτά μήνες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, παραγωγός ζήτησε να παραχωρηθούν τα πνευματικά δικαιώματα προκειμένου να γίνει ένα ντοκιμαντέρ πάνω στη γυναικοκτονία που συντάραξε το πανελλήνιο. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν σχεδίασε να φύγει και δεν πρόλαβε – Τι αποκάλυψε φίλη της

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου, παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο επικοινώνησε με τον δικηγόρο του πιλότου και ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Αναγνωστόπουλο προκειμένου να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, έδωσε αρνητική απάντηση στον παραγωγό. «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Παράλληλα, ενδιαφέρον για την παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς έχουν δείξει τόσο το BBC όσο και το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4. Παραγωγοί έχουν επικοινωνήσει με την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου η οποία έκανε συνεδρίες με την 20χρονη αλλά και με τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 

Σχεδίαζε να φύγει 

Στο μεταξύ, φίλη της Καρολάιν αποκάλυψε τη Δευτέρα (29/11) πως σχεδίαζε να χωρίσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά η καραντίνα καθυστέρησε την υλοποίηση της απόφασής της. «Η Καρολάιν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δεν θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… δεν πρόλαβε» αποκάλυψε η φίλη της Καρολάιν σε δήλωση που μεταδόθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA