Μενού
  • Α-
  • Α+

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και δωροδοκία, σχηματίζουν οι Εσωτερικές Υποθέσεις για το κύκλωμα στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται επίορκοι αστυνομικοί, ανάμεσα τους και διοικητής Τμήματος Ασφαλείας στη Δυτική Αττική.

Οι «Αδιάφθοροι» εδώ και εβδομάδες είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση συγκεκριμένα άτομα από τμήματα Ασφαλείας και Έκδοσης Διαβατηρίων. Αυτό προκειμένου να διαπιστώσουν εάν και ποιοι αστυνομικοί εμπλέκονται στο κύκλωμα που εξέδιδε παράνομα αστυνομικές ταυτότητες και άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα. Όσον αφορά τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που έχει προσαχθεί, φέρεται να είχε κομβικό ρόλο ενώ αναμένεται να γίνει –τουλάχιστον στην περίπτωση του- άρση τραπεζικού απορρήτου.

Από το πρωί της Τρίτης γίνονται έρευνες σε σπίτια, αστυνομικά τμήματα και δημόσιες υπηρεσίες, με περισσότερες από 10 προσαγωγές και κατασχέσεις εγγράφων - πειστηρίων. Για την ώρα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τηρεί σιγήν ιχθύος, παραπέμποντας σε επίσημες ανακοινώσεις την Τετάρτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA