Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρεις φορές νοσηλεύθηκε σε ψυχιατρικές κλινικές, μπήκε φυλακή για βιασμό στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού αλλά οι ψυχολόγοι έκριναν ότι δεν έχριζε νοσηλείας. Το 2012 συνελήφθη από τους αστυνομικούς για ληστεία, έναν χρόνο αργότερα συνελήφθη για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, ενδοοικογενειακή βία, απειλή και το 2017 φυλακίστηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ομως, το 2021 αποφυλακίστηκε και οκτώ μέρες μετά την αποφυλάκισή του δολοφόνησε την 57χρονη μητέρα του και τραυμάτισε την κατάκοιτη γιαγιά του. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός και απειλές σε φοιτητές από κουκουλοφόρους στο ΑΠΘ

Αυτό είναι το ιστορικό του 33χρονου, ο οποίος δολοφόνησε άγρια τη μητέρα του με μαχαίρι και χτύπησε πολύ σοβαρά την κατάκοιτη γιαγιά του, η οποία - μέσα στον πανικό της - βρήκε τη δύναμη να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς στο Αγρίνιο, εκλιπαρώντας για βοήθεια. Η ηλικιωμένη γιαγιά του κάλεσε στο κέντρο Αμεσης Δράσης και ζήτησε βοήθεια. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος για να συλλάβουν τον 33χρονο. Ομως εκείνος, μόλις κατάλαβε την παρουσία τους, κλείδωσε την πόρτα, προσπάθησε να το σκάσει αλλά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. 

Οι αστυνομικοί, στη συνέχεια, μπήκαν στον τόπο του εγκλήματος και είδαν παντού αίματα. Ο 33χρονος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, φέρεται να έσερνε τη μητέρα του σε όλο τον χώρο του σπιτιού και γι' αυτό υπήρχε αυτή η τραγική εικόνα στον χώρο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται ότι ο χρόνος θανάτου της 57χρονης γυναίκας έγινε μεταξύ 22:00 της Δευτέρας και 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης. 

Αγρίνιο: Το βεβαρημένο ποινικό παρελθόν του 33χρονου

Ο 33χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2012 για ληστεία σε καφετέρια στο Αγρίνιο. Το 2012 και 2013 είχαν καταγραφεί δύο ακούσιες και σύντομες νοσηλείες του σε ψυχιατρικές κλινικές, με τους ειδικούς να κρίνουν πως δεν έχριζε περαιτέρω νοσηλείας. Το 2013 είχε συλληφθεί στα Γιάννενα για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Το 2015 και το 2017, η μητέρα του τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμούς και ενδοοικογενειακή βία. Στις 26 Απριλίου και 11 Ιουλίου 2013 ο εισαγγελέας είχε διατάξει τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρίου Πάτρας και στο Δρομοκαΐτειο, αντίστοιχα, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και στις 8 Μαρτίου 2017 στο Δαφνί.

Το 2017 η υπόθεση του βιασμού τελεσιδίκησε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του από την Εισαγγελία Πρέβεζας, με ποινή φυλάκισης 6 χρόνων. Στις 25 Οκτωβρίου 2017 προφυλακίστηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και αποφυλακίστηκε στις 22 Νοεμβρίου 2021. Οκτώ μέρες αργότερα δολοφόνησε τη μητέρα του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA