Η Παρθένα Κουτμερίδου, δυστυχώς, κατέληξε στην κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό. Η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Αγίου Λουκά» Θεσσαλονίκης για περισσότερο από έναν μήνα.
Διαβάστε ακόμη: Παρθένα Κουτμερίδου: «Φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγός της» - Τι υποστηρίζει ο γυναικολόγος της
Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, ήταν έγκυος στον 7ο μήνα, όταν νόσησε με κορονοϊό. Εισήχθη στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στον Άγιο Λουκά. Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και έδιναν μάχη να κρατήσουν στη ζωή και την μητέρα. Δυστυχώς, το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστή η είδηση ότι η 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου έχασε τη ζωή της, νικημένη από τον κορονοϊό.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.