Μενού
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες νέου τύπου προμηθεύεται ύστερα από εντολή του «διοικητή» του, το «επίλεκτο» σώμα των αρνητών για να προχωρήσει σε «συλλήψεις» στο πλαίσιο των «αστυνομικών» επιχειρήσεων σε όλη την χώρα ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη! Η εντολή του επικεφαλής είναι σαφής. «Θεματοφύλακες Θεσσαλονίκης συνάντηση στην Θέρμη.. Εκτακτα γεγονότα.. Ενημέρωση και σχεδιασμός για τις πρώτες συλλήψεις του σώματος. Παρακαλείστε να αγοράσετε χειροπέδες νέου τύπου.. Οχι αυτές δηλαδή με την αλυσίδα…»! Δεν πρόκειται για σενάριο θεατρικής επιθεώρησης αλλά για το νέο επεισόδιο στο σίριαλ των κωμικοτραγικών δράσεων αρνητών, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις έκτακτες υγειονομικές συνθήκες του κορονοϊού, επιχειρούν να προσδώσουν δημοσιότητα στις απόψεις τους, που κινούνται στη σφαίρα του παραλόγου. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αρνητές έκαναν τους αστυνομικούς και εισέβαλαν σε χώρο που γίνονταν rapid test

Και αν η γραφικότητα των ομάδων αυτών είναι κάτι παραπάνω από αυταπόδεικτη το γεγονός ότι προσπαθούν να παρέμβουν στη διαδικασία αντιμετώπισης της πανδημίας είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Πιο πρόσφατη χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η «έφοδος» της αυτοαποκαλούμενης «Συνταγματικής Αστυνομίας» σε διαγνωστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, που διενεργεί rapid test, με σκοπό τον έλεγχο από το «Σώμα Θεματοφυλακής του άρθρου 120 του Συντάγματος». 

Φορώντας αστυνομικού τύπου στολή και έχοντας κρεμασμένα καρτελάκια με τα στοιχεία τους απαίτησαν την επίδειξη ταυτοτήτων και νομιμοποιητικών εγγράφων παρακωλύοντας τη διαδικασία διενέργειας των διαγνωστικών ελέγχων. Επικαλέστηκαν μάλιστα το συνταγματικό δικαίωμα τους, όπως ισχυρίστηκαν, να κάνουν έλεγχο σε οποιονδήποτε πολίτη ή επιχείρηση όταν το κρίνουν. Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό της αντιποίησης αρχής έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ενεργειών, όπως οι μαζικές μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς και γιατρούς και η επιβολή «προστίμων» εκατομμυρίων, στις οποίες επιδίδονται συντονισμένα το τελευταίο διάστημα ομάδες αρνητών με στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης αλλά και στην εμβολιαστική διαδικασία. 

«Με κάθε κλήση σας είμαστε δίπλα σας στο πιτς φιτίλι»

Το «Σώμα Θεματοφυλακής», λοιπόν εκτός από «κατασταλτικός» μηχανισμός έχει και κοινωνική προσφορά καθώς όπως διατείνονται τα στελέχη του, «με κάθε κλήση σας είμαστε δίπλα σας στο πιτς φιτίλι», προσφέροντας βοήθεια σε κάθε Ελληνα, που αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων είτε μετακίνησης είτε με τον Νόμο. Στο πλαίσιο αυτό, στο μανιφέστο τους οι «Θεματοφύλακες» ισχυρίζονται ότι εξαιρούνται από μάσκες, πρόστιμα, τεστ, εμβόλια, και οτιδήποτε είναι αντισυνταγματικό. Αυτοπροσδιορίζονται ως «απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που, βλέποντας τα εγκλήματα που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αποφασίσαμε να δράσουμε πρώτα ατομικά, και μετά συλλογικά, ώστε να ελευθερωθούμε και πάλι». 

Ο «διοικητής»

Το «Σώμα Θεματοφυλακής» έχει «διοικητή» με έντονη παρουσία στα social media και πυρήνες σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας μέλη μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας. «Επικοινωνείς με κάποιον από τους Θεματοφύλακες της περιοχής σου και πηγαίνεις, μετά από την καθοδήγηση του Θεματοφύλακα, στο αστυνομικό τμήμα που ανήκεις για να καταθέσεις την αναφορά-καταγγελία-μήνυση εναντίον όλων αυτών που έχουν συμβάλει εδώ και δεκαετίες στο ξεπούλημα του Έθνους και την κατάλυση του Συντάγματος, και παρανομούν ασυστόλως εναντίον των πολιτών του Έθνους. Όλοι οι επίορκοι πολιτικοί και μέλη του συστήματος από το 2011 έχουν διαπράξει το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας, έχοντας διαμελίσει και ξεπουλήσει την κυριαρχία της χώρας σε ξένα εδάφη».

Αφού ολοκληρωθεί ουσιαστικά η εγγραφή, «γίνεσαι ξανά Έλληνας πολίτης, κατοχυρώνεις τα Συνταγματικά σου δικαιώματα, είσαι υπεύθυνος πλέον του Εαυτού σου, και φυλάττεις το Σύνταγμα», έχοντας συνυπογράψει τα 36 σημεία για την ένωση των Ελλήνων. Μεταξύ αυτών, «η άσκηση ποινικών διώξεων και η απόδοση των μέγιστων ποινών σε όσους εμπλέκονται στην εφαρμογή των μέτρων, που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και το Σύνταγμα με πρόσχημα την πανδημία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA