Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αντιεμβολιαστές: Φανατικός αρνητής χώρισε τη σύζυγό του γιατί εμβολιάστηκε

Συγγενής της συζύγου του αντιεμβολιαστή περιγράφει τα όσα πέρασε η γυναίκα από τη στιγμή που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού φτάνοντας εν τέλει στον χωρισμό έπειτα από απειλές και τρομοκρατία

(Πηγή: Unsplash)
(Πηγή: Unsplash)

Η παράνοια των αντιεμβολιαστών έχει περάσει άλλο επίπεδο και κάθε ημέρα δημοσιοποιείται και ένα καινούριο περιστατικό που δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί με την κοινή λογική. Και δεν μιλάμε φυσικά για δράσεις όπως το «Σώμα Θεματοφυλακής» το οποίο παρουσίασε αναλυτικά το Reader, αλλά για καθημερινά φαινόμενα μέσα στις οικογένειες. Όπως για παράδειγμα την καταγγελία που έγινε πως φανατικός αντιεμβολιαστής χώρισε -αφού πρώτα είχε απειλήσει και τρομοκρατήσει- τη σύζυγό του επειδή είχε εμβολιαστεί!

Την καταγγελία έκανε ξαδέρφη της γυναίκας που περιέγραψε στο MEGA τον «Γολγοθά» που ανέβηκε. «Η ξαδέρφη μου έζησε εδώ και πέντε χρόνια μια περίεργη ιστορία με το σύζυγό της. Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο ήταν σχετικά θετικός. Η κοπέλα το έκανε το εμβόλιο, εκείνος δεν είχε φέρει αντίρρηση. Στην πορεία όμως δημιουργήθηκαν προβλήματα μεταξύ τους, μέχρι και απειλές, ότι θα την εγκαταλείψει και δε θα της δίνει χρήματα, όπως και έκανε», περιέγραψε η κ. Μαρία.

«Αυτός είναι φανατικός αρνητής, επηρεάζεται από τη θρησκεία, όπως την έχει φτιάξει αυτός στο μυαλό του. Τελικά τη χώρισε, ενώ η κοπέλα έκανε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα», πρόσθεσε η ίδια.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#αρνητές #ανεμβολίαστοι #εμβολιασμός #Κορονοϊός

Best of Internet