Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμη κατηγορία αντιμετωπίζει ο ψευτογιατρός «Dr Kontos» καθώς πλέον είναι κατηγορούμενος και για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Ο 48χρονος έχει λάβει κλήση από την ανακρίτρια να απολογηθεί για το εν λόγω αδίκημα την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως αναμένεται θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και εν συνεχεία θα απολογηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Ψευτογιατρός: Τα μαντζούνια και... ο Σουμάχερ που σκότωσαν τη 14χρονη Δέσποινα

Την ίδια ώρα, η δίκη του για τις 12 ανθρωποκτονίες και τις 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας για τις οποίες κατηγορείται διεκόπη επίσης για την προσεχή Δευτέρα λόγω ασθένειας ενώ αναπληρωτή ενόρκου.

Ο «ψευτογιατρός» δικάζεται για σωρεία αδικημάτων που αφορούν ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και σε απόπειρα, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού, διακίνηση ναρκωτικών διακεκριμένη και κατ' επάγγελμα, κακουργηματική απάτη κατ' εξακολούθηση και σε απόπειρα, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος, πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση, οπλοκατοχή και παραβίαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA