Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος επιστρέφοντας νωρίς το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του, διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν εισβάλει στη μονοκατοικία του στη Βούλα, ενώ εκείνος έλειπε. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, «Open Weekend», ο τραγουδιστής μόλις έφτασε στην πόρτα του σπιτιού του διαπίστωσε πως κάποιοι την είχαν διαρρήξει και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καλέσει την αστυνομία. Οταν ωστόσο, προχώρησε στο εσωτερικό του σπιτιού, ήρθε αντιμέτωπος με ένα... χάος, καθώς οι ληστές είχαν κάνει το σπίτι του άνω κάτω προκειμένου να βρουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. 

Διαβάστε επίσης: Κατακεραύνωσε ο Γιάννης Αγγελάκας τη Σάσα Σταμάτη: «Τηλεοπτικές καρακάξες εναντίον της ελεύθερης τέχνης»

Οι δράστες γνώριζαν ποιο σπίτι «χτύπησαν» 

Λίγη ώρα αργότερα, στο σπίτι του στα νότια προάστια έφτασαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τη συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Οι δράστες όταν έφτασε ο γνωστός καλλιτέχνης στο σπίτι του είχαν φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία είναι πολύ πιθανό να γνώριζαν τον κάτοχο του σπιτιού έχοντας κάνει τη σχετική τους... προεργασία

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα αναζητήσουν τους δράστες ανάμεσα σε σεσημασμένους διαρρήκτες που «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στα νότια προάστια της Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA