ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/12/2021 12:54

Ψευτογιατρός: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ψευτογιατρός: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου θα απολογηθεί ο ψευτογιατρός για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, καθώς ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για το νέο κακούργημα που βρίσκεται αντιμέτωπος. Νωρίτερα σήμερα (6/12) το δικαστήριο διέκοψε για αύριο Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, χωρίς να ξεκινήσει η δίκη του «ψευτογιατρού» μετά τη διαμαρτυρία δικηγόρων για τη μικρή χωρητικότητα της αίθουσας.

Διαβάστε ακόμη: Ψευτογιατρός: Εμφανίστηκε στο δικαστήριο με κορονοϊό και τον έδιωξε η πρόεδρος

«Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πώς να καθίσουμε χωρίς κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» ανέφερε ο Βασίλης Δημακόπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος, Νίκος Κοντοστάθης την ώρα που έφτασε στο δικαστήριο, φώναξε: «με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;» και συνέχισε: «Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα». Ο «ψευτογιατρός» δικάζεται για σωρεία αδικημάτων που αφορούν ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και σε απόπειρα, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού, διακίνηση ναρκωτικών διακεκριμένη και κατ' επάγγελμα, κακουργηματική απάτη κατ' εξακολούθηση και σε απόπειρα, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος, πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση, οπλοκατοχή και παραβίαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΚΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ