Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπό τον φόβο των Ιουδαίων και με τις μνήμες νωπές από βανδαλισμούς του χριστουγεννιάτικου δέντρου κατά τα προηγούμενα έτη, η Αστυνομία έχει βάλει σε κλοιό το δέντρο που στόλισε ο Δήμος Αθηναίων στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας. Με το κέντρο να είναι γεμάτο από διαδηλωτές για τις προγραμματισμένες πορείες ανήμερα της δολοφονίας του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό της Αστυνομίας Επαμεινώνδα Κορκονέα, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή σε διμοιρίες των ΥΜΕΤ να περιφρουρούν το δέντρο.

Το reader.gr από το πρωί βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για όσα γίνονται στις πορείες στη μνήμη του δολοφονημένου παιδιού στα Εξάρχεια το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου του 2008.

Λίγο πριν από τις 15:00 ολοκληρώθηκε η μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, την οποία πραγματοποίησαν μαθητικοί και φοιτητικοί σύλλογοι. Αυτή την ώρα υπάρχει πλήθος κόσμου συγκεντρωμένο στα Εξάρχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA