Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Σε αστυνομικό κλοιό το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Συντάγματος - Ολοκληρώθηκε η πορεία

Λίγο πριν από τις 15:00 ολοκληρώθηκε η μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, την οποία πραγματοποίησαν μαθητικοί και φοιτητικοί σύλλογοι. Αυτή την ώρα υπάρχει πλήθος κόσμου συγκεντρωμένο στα Εξάρχεια

Πηγή: Reader.gr
Πηγή: Reader.gr

Υπό τον φόβο των Ιουδαίων και με τις μνήμες νωπές από βανδαλισμούς του χριστουγεννιάτικου δέντρου κατά τα προηγούμενα έτη, η Αστυνομία έχει βάλει σε κλοιό το δέντρο που στόλισε ο Δήμος Αθηναίων στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας. Με το κέντρο να είναι γεμάτο από διαδηλωτές για τις προγραμματισμένες πορείες ανήμερα της δολοφονίας του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό της Αστυνομίας Επαμεινώνδα Κορκονέα, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή σε διμοιρίες των ΥΜΕΤ να περιφρουρούν το δέντρο.

Το reader.gr από το πρωί βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για όσα γίνονται στις πορείες στη μνήμη του δολοφονημένου παιδιού στα Εξάρχεια το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου του 2008.

Λίγο πριν από τις 15:00 ολοκληρώθηκε η μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, την οποία πραγματοποίησαν μαθητικοί και φοιτητικοί σύλλογοι. Αυτή την ώρα υπάρχει πλήθος κόσμου συγκεντρωμένο στα Εξάρχεια.

Image
Πηγή: Reader.gr
Image
Πηγή: Reader.gr

Image
Πηγή: Reader.gr
Image
Πηγή: Reader.gr

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος #Δολοφονία #Εξάρχεια #Σύνταγμα

Best of Internet