Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ανιψιός» και «θείος» έγραψαν με μελανά γράμματα τα ονόματά τους στην μαύρη λίστα με τους 22 και πλέον νεκρούς στον κύκλο αίματος που έχει ανοίξει με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών των ανθρώπων της νύχτας εδώ και τρία χρόνια. Χάρης Κοντογιώργης και Μιχάλης Καπίρης έπεσαν νεκροί από εκτελεστές που τους έστησαν καρτέρι σε Γαλάτσι και Νέα Ιωνία αντίστοιχα, κι «έφυγαν» με διαφορά επτά μηνών. Κι αν ο «Dirty Harry» ήταν μόνος του όταν ο εκτελεστής του τον γάζωνε με τουλάχιστον 4 σφαίρες σε κεφάλι και θώρακα χθες (6/12) το απόγευμα στο Γαλάτσι, όπως αποκαλύπτει το reader, ο «Κεφάλας» είχε μαζί του τον 43χρονο πυγμάχο όταν τον εκτελούσαν έξω από την καντίνα στην Νέα Ιωνία, όμως ο Χάρης Κοντογιώργης δεν μπόρεσε να αντιδράσει, καθώς οι εκτελεστές περίμεναν να μείνει μόνος του ο 58χρονος και χτύπησαν μέσα σε κάτι λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα...

Διαβάστε ακόμη: Γαλάτσι: Μαφιόζικη δολοφονία 40χρονου έξω από γυμναστήριο

Πριν από επτά μήνες, ο «Κεφάλας» έπεφτε νεκρός στο οδόστρωμα ύστερα από πυροβολισμούς που δέχτηκε στην Νέα Ιωνία, έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγενείας. Η εν ψυχρώ δολοφονία του, είχε «μπερδέψει» τις Αρχές, καθώς ενώ γνώριζαν το παρελθόν του 58χρονου «θείου» του «Dirty Harry» το γεγονός ότι οι δράστες της δολοφονίας, προσέγγισαν το θύμα τους με μηχανή μικρού κυβισμού, δηλαδή με «παπάκι» κι όχι με μηχανή μεγάλου για να επιταχύνουν και να χαθούν μες στη νύχτα, τους έβαλε σε δεύτερες σκέψεις.

Λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο «Κεφάλας», φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με έναν επίσης γνώριμο στις Αρχές Αλβανό ποινικό, τον οποίο είχε ξυλοφορτώσει στην οδό Δεκελείας. Κυκλοφόρησαν φήμες στην πιάτσα ότι το χτύπημα θα μπορούσε να συνδέεται με εκείνο το συμβάν, όμως αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι δεν ήταν τίποτα λιγότερο παρά ένα από τα πολλά επεισόδια του κύκλου αίματος που έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της νύχτας και της προστασίας μαγαζιών κι άλλων παραβατικών ενεργειών.

«Παρών» όταν εκτέλεσαν τον «Κεφάλα»

Το Σάββατο 15 Μαΐου, γύρω στις 22:30 το βράδυ ο «Κεφάλας» βρέθηκε έξω από την γνωστή καντίνα στην Νέα Ιωνία. Εκεί, τον πλησίασαν δύο άτομα με μηχανάκι κι ο συνεπιβάτης εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου με δύο σφαίρες, μία στον θώρακα και μία στο κεφάλι. Ο Μιχάλης Καπίρης έπεφτε νεκρός με τις πληροφορίες του reader να αναφέρουν ότι ο «Dirty Harry» ήταν μαζί του στην οδό Ιφιγενείας, όμως για λίγα δευτερόλεπτα δεν βρέθηκε μπροστά στους πυροβολισμούς, καθώς ήταν μέσα στην καντίνα.

Οι εκτελεστές, πιθανώς δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν να... χαθεί η ευκαιρία να... βγάλουν από τη μέση τον «Κεφάλα» και περίμεναν τον 43χρονο πυγμάχο που δολοφονήθηκε με τη σειρά του χθες στο Γαλάτσι, να αποχωρήσει από την σκηνή για να μπορούν να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου χωρίς... περισπασμούς.

Λίγους μήνες μετά, στις 6 Δεκεμβρίου γύρω στις 18:30 το απόγευμα ο «Dirty Harry» θα πέσει νεκρός από τέσσερις πυροβολισμούς που δέχτηκε σε θώρακα και κεφάλι έξω από γυμναστήριο πυγμαχίας στην οδό Εκάβης στο Γαλάτσι και θα αποτελέσει άλλο ένα θύμα στον πόλεμο των ανθρώπων της νύχτας, της οποίας ξαναμοιράζουν την πίτα με αποτέλεσμα να έχουν δολοφονηθεί πάνω από 22 άτομα τα τελευταία τρία χρόνια κι ο κύκλος αίματος φαίνεται να μην έχει τελειωμό...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA