Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Νέο Ηράκλειο από την είδηση του θανάτου των δύο αδερφών. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, υπήρχε πληροφορία για μία νεκρή κοπέλα. Ομως, όταν έφτασαν στην οδό Ολυμπίας οι αστυνομικοί, βρήκαν νεκρό και τον 30χρονο αδερφό της και δίπλα τους εντόπισαν μια καραμπίνα. Και ο 30χρονος και η 29χρονη αδερφή του φέρουν τραύματα από όπλο και οι αστυνομικοί βλέπουν ως επικρατέστερο σενάριο τα δύο αδέρφια να αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν. Λένε, δηλαδή, ότι πρώτα ο 30χρονος αδερφός σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή τους. 

Διαβάστε ακόμηΝέο Ηράκλειο: Διπλή αυτοκτονία βλέπουν οι Αρχές πίσω από τα δύο νεκρά αδέρφια

Τα δύο αδέρφια είχαν χάσει πριν από περίπου επτά μήνες τη μητέρα τους και δεν μπορούσαν να αντέξουν την απώλειά της. Τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισαν ο πατέρας και ο άλλος αδερφός τους, που ζουν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα. Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν, ενώ έχει σπεύσει και ιατροδικαστής για να εξετάσει τις σορούς, τις οποίες θα παραλάβουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που βρίσκονται στο σημείο. Φως στα ακριβή αίτια θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA