Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρή επιδείνωση του καιρού αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (11-12 Δεκεμβρίου), σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου. Ο ίδιος ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στo facebook, ότι έρχεται πολύ σοβαρή η επιδείνωση με έντονα καιρικά φαινόμενα και εν δυνάμει επικίνδυνες καταιγίδες.

Ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ σημειώνει ότι κυρίως το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχουμε βροχές, καταιγίδες και σφοδρούς κατά τόπους ανέμους και απευθύνει προειδοποίηση στους πολίτες για τις επόμενες ημέρες. Ετσι, καλό είναι όσοι μετακινηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο να λάβουν τα μέτρα τους.

Παράλληλα, η έγκυρη ιστοσελίδα forecastweather επισημαίνει πως το Σάββατο (11/12) τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα γίνουν ορατά κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα έχουμε σε Ήπειρο, Πελοπόννησο, Νησιά Ιονίου, Θρακη, Δυτική Στερεά, Δυτική Θεσσαλία ( Ν.Καρδίτσας, Ν.Τρικώλων).

Την Κυριακή (12/12) ισχυρά φαινόμενα θα κάνουν την εμφάνισή τους σε Θράκη, Σαμοθράκη, Θάσο, Βόρειο Ανατολικό Αιγαίο (Λήμνος, Χίος, Μυτιλήνη), Στερεά, Πελοπόννησο και Κρήτη.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Πολύ σοβαρή φαίνεται η επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία,  κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σφοδρούς κατά τόπους ανέμους και σε θάλασσα και σε ξηρά  αλλά και με βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες!

Λεπτομέρειες στα δελτία καιρού της ΕΡΤ 3 στις 16:45 και 22:45 και για ότι νεότερο στη σελίδα μου στο facebook..

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA