Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο μικρά κορίτσια ηλικίας 12 και 14 ετών έπεσαν θύματα δύο 28χρονων που τις παρενόχλησαν σεξουαλικά στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, την Ερμού. Όπως καταγγέλλουν οι δύο ανήλικες, ενώ περπατούσαν στην Ερμού, ήρθαν αντιμέτωπες με δύο 28χρονους, που αρχικά προσπάθησαν να τις αποπλανήσουν, όμως όταν εκείνες δεν ενέδωσαν, τα πράγματα αγρίεψαν.

Όπως ανάφερε το MEGA στο ρεπορτάζ του όταν τα κορίτσια απομακρύνθηκαν, εκείνοι άρχισαν να τις κυνηγούν και επιχείρησαν να τις θωπεύσουν. Τα κορίτσια άρχισαν να φωνάζουν και για καλή τους τύχη βρίσκονταν κοντά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τους νεαρούς. Οι 28χρονοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σημειώνεται ότι μαζί με τα κορίτσια ήταν και η μητέρα ενός εκ των δύο, η οποία ωστόσο βρισκόταν πιο πίσω, με τις μικρές να έχουν προχωρήσει μπροστά κοιτάζοντας τις βιτρίνες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA