Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη που έκανε ένοπλη ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ του Κορωπίου να τρέχει σε ένα βενζινάδικο δίπλα από το κατάστημα του ταχυδρομείου. Ο 51χρονος προσπάθησε να ληστέψει τα ΕΛΤΑ Κορωπίου νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Διαβάστε ακόμη: Γλυφάδα: Δολοφονία με μαχαίρι - Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε

Εισέβαλε στο κατάστημα περίπου στις 07:30 και αφού έδεσε με tie wrap τους υπαλλήλους, ζήτησε με την απειλή όπλου να του ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Ενας από τους υπαλλήλους, όμως, ήταν πιο τυχερός και κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο. Τότε, ο 51χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. 

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου: Απειλούσε τους υπαλλήλους 

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα των ειδικών φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφορικά με το συμβάν, είπε ότι ο ένοπλος δράστης έπιασε τους υπαλλήλους στον... ύπνο, καθώς είχε στήσει καρτέρι και μπήκε μαζί τους στο κατάστημα με σκοπό να ληστέψει το χρηματοκιβώτιο του ταχυδρομείου. Μάλιστα, τους έδεσε με tie wrap, ωστόσο, ένας εκ των υπαλλήλων, κατάφερε να λυθεί και να καλέσει το «100». Η Αμεση Δράση έφτασε σε χρόνο... dt στο σημείο κι απέκλεισε την περιοχή.

Ο δράστης, κραδαίνοντας το όπλο του, απειλούσε τους υπαλλήλους και ζήτησε από την Αστυνομία να αποχωρήσει για να μην τους κάνει κακό. Οι αστυνομικοί έδωσαν τελικά χώρο στον ένοπλο, ο οποίος τράπηκε πεζός σε φυγή, ωστόσο, ήταν αδύνατον να διαφύγει κι έτσι γύρω στα 100-150 μέτρα πιο κάτω τον αφόπλισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Η επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι ευτυχώς δεν ξέφυγε η κατάσταση, μιας και η ομηρία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πολύ άσχημη κατάσταση για τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA