Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της οικογενειακής τραγωδίας στη Γλυφάδα, όπου ένας 51χρονος δολοφόνησε ύστερα από διαπληκτισμό έναν 66χρονο. Ο δράστης, που ζει στο εξωτερικό τα τελευταία δύο χρόνια, είχε συνεχώς προστριβές με το θύμα, ο οποίος ήταν σύντροφος της μητέρας του. Ο δράστης, που ζούσε στη Δανία για περίπου 20 χρόνια, επέστρεψε πριν από δύο μήνες στην Ελλάδα και οι τσακωμοί με τον 66χρονο ήταν ολοένα και συχνότεροι, όμως κανείς δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα έφταναν σ' αυτό το σημείο.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δύσκολες ώρες στο Παρίσι - Τι της είπαν οι γιατροί για την επίθεση με βιτριόλι

Η μητέρα του θύτη, διατηρούσε χρωματοπωλείο στη Γλυφάδα, στην οδό Βορείου Ηπείρου, ενώ είχε για συνέταιρο τα τελευταία χρόνια και τον σύντροφό της. Ο γιος της, υποστήριζε ότι ο 66χρονος της «έτρωγε» χρήματα από το μαγαζί, αλλά και τα υπόλοιπα περιουσιακά της στοιχεία. Ωστόσο, εκείνη δεν υιοθετούσε όσα υποστήριζε ο γιος της, ο οποίος τσακωνόταν συνεχώς με τον 66χρονο κι επέκρινε την μητέρα του ότι είχε πέσει θύμα του.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Οι δύο άνδρες την Πέμπτη (9/12) ήρθαν στα χέρια έξω από το χρωματοπωλείο, ο 51χρονος πέταξε τον 66χρονο πάνω στην τζαμαρία του μαγαζιού, η οποία και κατέρρευσε κι ακολούθως φέρεται να έπεσε από πάνω του κι άρχισε να τον μαχαιρώνει. Τελικά, του κατάφερε τουλάχιστον τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και το θύμα, παρότι είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ, το οποίο ειδοποιήθηκε μαζί με την Αστυνομία από τους περίοικους, κατέληξε στο Ασκληπιείο Βούλας, στο οποίο διακομίσθηκε.

Ο δράστης πήγε πεζός στο τμήμα και παραδόθηκε, κατ' άλλες πηγές παρέμεινε στο σημείο όπου έσπευσε η Αστυνομία και δεν πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «είχαμε διαφορές και τον καθάρισα. Τα είχε φάει όλα από τη μάνα μου και της ζήταγε κι άλλα...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA