Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση τραυματισμού μίας 29χρονης κοπέλας στην Αλεξανδρούπολη, με μία νέα υπόθεση γυναικοκτονίας να συγκλονίζει τη χώρα. Πριν από τρεις ημέρες είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο με τραύματα ωστόσο κατέληξε. Σύμφωνα με τα Μέσα της Θράκης την άτυχη κοπέλα ξυλοκόπησε -μέχρι θανάτου όπως αποδείχθηκε- ο σύζυγός της.

Η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ (σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά άλλες πληροφορίες τη μετέφερε ο ίδιος ο σύζυγός της) στο νοσοκομείο με τραύματα που όπως είχε ειπωθεί είχαν γίνει από πτώση από σκάλα. Ωστόσο όπως ανέφερε το Θράκη Νετ TV (δείτε το βίντεο στο 34:45) είχε ξυλοκοπηθεί από τον σύζυγό της.

Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ, σύμφωνα με το thrakinea, λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορονοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορονοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA