Μενού
  • Α-
  • Α+

Γυναικοκτόνος που έσφαξε με 10 μαχαιριές τη σύζυγό του είναι ηγετικό μέλος των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» στη Λέσβο. Αντιεμβολιαστής που βλέπει... παντού καρκίνο και έλεγχο του ανθρώπινου μυαλού με «το μπόλι», ο γυναικοκτόνος δραστηριοποιείται στην ομάδα των αρνητών που επιμένουν να πιστεύουν ότι ο κορονοϊός δεν υπάρχει, παρά τα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους θανάτους παγκοσμίως.  

Διαβάστε ακόμη: Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Στρατιωτική εκπαίδευση με όπλα για «αστικό πόλεμο»

Πριν από περίπου 10 χρόνια είχε σκοτώσει τη σύζυγό του στο Πυργί της Λέσβου με 10 μαχαιριές σε κοιλιά, θώρακα και λαιμό, σύμφωνα με το stonisi.gr. Ο δράστης αρχικά καταδικάστηκε σε ισόβια ενώ στο Εφετείο κρίθηκε ότι ο φόνος έγινε «εν βρασμώ ψυχής». Τελικά ο γυναικοκτόνος αποφυλακίστηκε πριν από δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος.

Πλέον ο γυναικοκτόνος δραστηριοποιείται στις τάξεις των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» στη Λέσβο, που εκμεταλλευόμενοι τις έκτακτες υγειονομικές συνθήκες του κορονοϊού, επιχειρούν να προσδώσουν δημοσιότητα στις απόψεις τους, που κινούνται στη σφαίρα του παραλόγου. Οι δημοσιεύσεις του γυναικοκτόνου για την πανδημία και τον εμβολιασμό είναι ενδεικτικές για τις... δαιδαλώδεις διαδρομές, στις οποίες κινείται ο νους του. 

Παντού συνωμοσίες 

Δημοσιεύοντας θέμα με φωτογραφία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και τίτλο «Βόμβα στα θεμέλια της χώρας: Οι μετανάστες θα ανανεώσουν το πληθυσμιακό δυναμικό» ο γυναικοκτόνος έχει σχολιάσει «τα μασόνια, τα μασόνια». Σε άλλη δημοσίευση με τίτλο «Εντοπίστηκε από επιστήμονες καρκινογόνος ουσία σε 78 αντηλιακά προϊόντα» καλεί τους ακολούθους του να «βάλουν λάδια» ενώ βλέποντας παντού... φαντάσματα, δημοσίευσε ότι ο Κωστής Χατζηδάκης θα ελέγχει εργαζομένους με GPS. Συνδέει τον «Γιαχβέ» (σ.σ. Τετραγράμματο/Η λέξη με την οποία είναι γραμμένο το όνομα του Θεού στο εβραϊκό κείμενο της Αγίας Γραφής. Μεταγράφεται ως «Γιαχβέ» ή «Ιεχωβά») με... «μήνυμα των Ολύμπιων», στο οποίο αναφέρεται ότι «ο Γιαχβέ ήταν ένα ερπετικό αρπακτικό τέρας που συνοδευόταν από μία κάστα φρικτών εγκληματιών».

Το... αγαπημένο του θέμα είναι ο κορονοϊός και ιδιαιτέρως τα εμβόλια κατά της COVID-19. Σε δημοσίευσή του καλεί τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού «και πάρτε το επίδομα θα το δώσετε στον βαρκάρη να σας περάσει απέναντι» ενώ έχει γράψει ότι «όλοι οι εμβολιασμένοι θα πεθάνουν σε 2 χρόνια» διότι το είπε ένας... κορυφαίος ιολόγος  που υποστήριξε ότι «ο εμβολιασμός δημιουργεί τις μεταλλάξεις». Ιδού κάποιες από τις... μακάβριες φράσεις στη δημοσίευση:

  • Δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα 
  • Ο εμβολιασμός δημιουργεί τις μεταλλάξεις. 
  • Ο κορονοϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο.
  • Ο καθηγητής χαρακτήρισε το πρόγραμμα εμβολιασμού για τον κορονοϊό ως απαράδεκτο λάθος. 

Για... κερασάκι στην τούρτα έχει σχολιάσει ο ίδιος στη δημοσίευση με τα λόγια του «κορυφαίου ιολόγου»: «Να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους ανθέλληνες». Σε άλλη του δημοσίευση αναφέρει «ή θα βράζεις στο ζουμί σου ή θα ενωθείς μαζί μας» και «όταν ενωθούμε θα σωθούμε». 

Στο προφίλ που «σφύζει» συνωμοσιών... highlight είναι η δημοσίευση για «τα pcr τεστ» που «είναι μικρά βιολογικά όπλα», η οποία έχει αποκρυφτεί διότι περιέχει ψευδείς πληροφορίες. «Το πείραμα πέτυχε μπολιασμένοι και μη» αναφέρει και καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να δουν ένα βίντεο που έχει αποκρυφτεί λόγω fake news, με το σχόλιο «το μπόλι και τα νανοσωματίδια που τα τραβά ο μαγνήτης». 

«Ξυπνήστε» αναφέρει σε άλλη δημοσίευση που έχει αποκρυφτεί επειδή εμπεριέχει βίντεο στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «τα εμβόλια έχουν υγρούς κρυστάλλους που θα επικαθήσουν στα εγκεφαλικά κύτταρα και θα γίνουν μικροδέκτες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στα οποία θα σταλούν κύματα πολύ χαμηλής συχνότητας και μέσα από αυτά τα κύματα οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να σκεφτούν». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA