Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα πρώτα χιόνια του φετινού χειμώνα έκαναν την εμφάνισή τους και στην Αττική επιβεβαιώνοντας την πρόγνωση του καιρού για χιονοπτώσεις στο λεκανοπέδιο. Από αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Πάρνηθα υπάρχει πυκνή χιονόπτωση κάτι που επιβεβαιώνουν και οι εντυπωσιακές εικόνες από το σημείο. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που δημοσιεύει το forecastweather Greece όπου το έχει στρώσει. Παράλληλα αυτό σημαίνει πως όσοι έχουν σκοπό να προσεγγίσουν την περιοχή θα πρέπει να έχουν αλυσίδες ή χιονολάστιχα, καθώς σύμφωνα με την ίδια σελίδα αναμένεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού σήμερα χιονίζει ή θα χιονίσει στα ορεινά της ανατολικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, και στην Εύβοια, με πιο πυκνή χιονόπτωση στα βορειοανατολικά το πρωί, από τα 600μ υψόμετρο και πάνω.

Στην Αττική, που αναμένονται τοπικές βροχές κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα υπάρξουν χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά το πρωί, σε υψόμετρα μεγαλύτερα από τα 800μ. Η θερμοκρασία σε πτώση, από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου και θα φυσάει πολύ ισχυρός βοριάς 5-7, το βράδυ και 8 μποφόρ.

Δείτε live εικόνα από την Πάρνηθα εδώ

... κι εδώ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA